Twilight

Ja nu har jag sett lite på Twilight den va as bra det lilla jag såg men ska se hela ikv med Regina. Nu är Imane hära så vi ska dra till farsta c så hare bra & jag skriver sen puss <3


Cooling

Va med Sandra idag kommer inte säga va vi gjorde orkar inte menmen det va inte så normalt hahaha snackar med coolingen lollo nu i tele vi har ett fint samtal, ska snacka med henne ett tag skriver sen puss

Helgen

Fredag: Anna följde med mig hem så hämtade jag pengar och sen gick vi till maxi skulle köpa lösnaglar men dom hadde inte de jaq ville ha så vi åt på donken eller åt & åt Anna tog kaffe? ( fattar inte varför ) men hon tyckte det va gott! Sen gick jag hem & städade huset behövdes verkligen , sen kom pappa hem med kebab till mig & då ringde Sandra mig & sa att hon & hennes pappa kommer & hämtar mig så jag åt & fixade mig & pakade sen kom dom & då åkte vi till handen c & hyrde film white chick haha fett skön den va asså sen efter det kollade jag på nån film om en råtta fett skön den va men den va lite lång tråkig jag plågade mig med det medans Sandra satt vid datan den nörden. Sen gick vi ut & gtog kort & så sen gick vi in & somna klockan fyra. Lördag: vaknade typ 10 & Sandra va vaken & satt vid datan så jag satte på one tree hill & satt och nörda sen kom Sandra & kollade med mig sen gick vi och åt lite & va inne på datan sen sa vi att vi skulle sova hos mig så då ringde jag pappa & fråga å då sa han att vi fick så vi satte oss vid datan igen & då ringde Sandras pappa & fråga om vi ville ha något att äta å det ville vi såklart kebab tog båda & sen satt vi & åt de jätte gott sen körde Sandras mamma hem oss till mig & då kollade vi på tv mtv såklart vi kollade i år sen somnade vi typ ett.
Söndag: vaknade 11 då kollade vi på mtv & åt lite & inget mer typ sen skulle Sandra hem så jag gjorde inget mer som är så roligt kollade på den rätte för rosing/one tree hill/gossipgirl.

så söt

Bilder





 
1: Imane så fin !
2 : Lovisa jadu
3 : Sandra riktigt fint
4: Sanna cooling  

onödigt


hade lust


23/24

Måndag : kom hem runt 1 tiden så jag kollade på våra bästa år sen slutade Sandra 14.10 så jag gick till söderbymalmsskolan eller Imane , Lovisa & Sandra mötte mig vid torvalla & sen gick jag me Sandra in i hennes skola hon skulle hämta engelska sak & då såg jag adde & någon inte fint men i alla fall, sen tog vi gick vi till p & Sandra fick vänta i ett väntrum för jag skulle göra en sak astråkigt men iallafall sen gick vi till bussen & åkte till Farsta c & vi köpte inget men vi åt på kina bara sen skulle pappa hem ( han jobbar i farsta ) så han köra hem oss till mig sen så tränade jag & Sandra haha & sen efter det gick Vi ut & sprang men Sandra skulle hem så jag fick springa själv sen men det gick ganska bra ändå sen är det inte så mycket mer att veta om måndag. Tisdag: Kom hem 1 & sen slutade Sandra lite tidigt så hon kom hit & sen tränade vi haha & sprang/gick till friskis & svettis haha & tbx till mig å badade & sen gick Sandra hem & då åt jag, och nu kollar jag på Den rätte för rosing hhaha & HUUUGO OMG VA SÖT JAG DÖÖÖR! Men iallafall jag ska göra te & macka nu sen ska jag kolla på tv ett tag sen ska jag försöka somna till elva vi hörs imorgon <3


Kom nyss hem från Regina vi kollade typ bara på tv och idag har jag bara varit och handlat med pappa sen inget. Imorgon ska jag åka till farsta med bäste Sandra c00ling. Ska kolla lite på tv nu sen ska jag försöka sova haha pusshej <3


Så söta !





ChaceCrawfordTyler.jpg chase crawford image by molly_g_94

10 tips

1. Ett hår som går ned på halva ryggen är flera år gammalt (4-5 år gammalt) och skört. Behandla det som om det vore ett riktigt ömtåligt gammalt plagg i silke eller spets, eller en tunn nylonstrumpa. Skulle du slita i det eller slita en borste vårdslöst genom det?

2. Borsta aldrig håret när det är blött, det är elastiskt och mycket skörare. Red ut det med en bredtandad kam och hantera det försiktigt. Red ut alla tovor försiktigt från topparna och uppåt. Använd allra helst en kam utan "sömmar" eller skarvar. Det finns billiga handgjorda kammar utan skarvar på tex Kicks av märket Wika.

3. Många med riktigt långt har sitt hår uppsatt i knut ofta, så topparna skyddas från allt slitage nedsläppt hår blir utsatt för. Det finns mängder av snygga knutar och håruppsättningar och tusentals snygga hårpinnar, hårkammar och andra redskap. Sätt upp håret om det finns risk för att det fastnar i saker, tex vid städning. Att fläta håret på kvällen innan du går och lägger dig hjälper om du har problem med tovor och trassel och sover oroligt.

4. Tänk på vad du använder i håret. Hårsnoddar med metall och klämmor med vassa kanter skadar håret, välj mjuka och släta håraccessoarer.

5. Rengör dina borstar och kammar med jämna mellanrum, de blir snabbt fulla av fett, smuts, döda hudceller, rester av stylingprodukter och damm. Rengör med schampo, du kan skrubba kammen med en nagelborste och dra lite papper mellan tänderna.

6. Schamponera sällan och med lite schampo men använd mängder med balsam. Tar ditt schampo slut innan ditt balsam så gör du förmodligen fel. Schamponera bara en gång, en liten klick räcker. Försök tvätta håret mer sällan, schampo dagligen sliter på håret. Använd alltid massor av balsam, men inte på hårbotten, börja applicera balsam från öronen och nedåt, särskilt i topparna.

7. Gör inpackningar en till två gånger i veckan. Du kan göra en egen inpackning med ditt vanliga favoritbalsam, ta en del balsam, 1/4 del honung och 1/4 del aloe vera gel. Värm i micron några få sekunder tills det blir varmt, applicera på torrt eller handdukstorkat hår, vira en handduk runt och låt det sitta i 10 min - 1 timme, skölj noga.

8. Fönen och plattången är onda mot ditt hår. Undvik dem så mycket som möjligt och låt håret självtorka. Även färgning sliter mycket på håret, blonderingar och blekningar är allra värst.

9. Klipp inte för mycket. Hår växer ungefär 1 cm i månaden, går du till frisören varje-varannan månad och klipper av 3-4 cm så kommer håret inte att bli längre. Så enkelt är det. Välj en frisör som inte klipper mer än du ber om eller be en kompis klippa dig istället. Håll däremot efter och klipp av kluvna hårtoppar.

10. Ät nyttigt och varierat, särskilt b-vitaminer och e-vitaminer är viktiga för att få friskt hår. Sköt om dig.

<3 chips

Jag och Sandra gick och mötte Sanna vid vendelsö malms skolan typ sen va vi ute och Oscar ringde mig sen snacka vi ett tag om mat sen inget ( han va lite konstigt tycker jag men det är va jag tycker ) Sen la han på den tråkiga ungen ! Sen så kom ''zac efron'' , chece&ed å ryan & skrev att dom älskar mig på en sak jag blev jätte glad & det va verkligen inte jag som skrev det jag ''lovar'', sen gick vi till Sandra och kolla på emd saker askuligt & nu sitter jag här med Sandras söta data & äter chips å Sanna kollar när Sandra skriver i sin blogg www.potatismos.blogg.se .

men Sandra !


Snäll Sandra

Nu har snälla Sandra fixat min design c00l hon är asså ellerhur?
jag bjuder på lite bilder nu orkar inte skriva.


slagga hos sandra

TJAAA! Ska som sakt slagga hos Sandra ska bli kuligt ska dra till henne snart så det här får bli ett kort inlägg. Har inte gjort något idag lite ont i magen & så , jag gick hem 12.40 typ nu ska jag dra till nannis haha hejdå <3

jag äger eller inte

Ja nu har jag faft sönder min tv tror jag det är myr krig sak & den stängs av & sätts på jätte jobbigt ! Nu kom det bild woho & nu stängdes de av .. :/ ÅÅÅÅÅÅÅÅÅ va jag är sur får man inte slå på sin tv eller vad? snart börjar inget så jag missar ju inte på tv men ändå jag stör mig. haha jag måste ha fet text idag för det ät fettis dagen idag ( enligt mig ), det där va bara en ursäkt haha skoja ba men jag är inte så mycket på humör just nu ska nog kolla på någon film på mr bean min idol ! Ja sen harjag ingen aning jag är hungrig just nu men jag orkar inte gå ner & hämta något jag vet jag är lat jaja jag fattar ingen aning om varför jag skrev det men körhårt. Okej ja ska va lite mer seriös nu tror jag ska kolla på rosa the movie snart bara för att se wille/freddy haha jag är sjuk men jag är faktiskt sjuk på riktigt jag har ont i magen & huvet jag stör mih. ( Orkar inte ändra om jag skriver fel ) Det är inlägget ska va tråkigt jag ska ge tips sen men nu orkar jag inte så jag ska fixa käk nu sen ska jag kolla på gossip girl är beroende av det nu orka rosa haha kommer ändå bara hoppa över alla sener wille är med i eller han kanske stavas ville aja pusshej <3

skit söt


sjuk (?)

Omg va jag mår dåligt just nu känns som jag ska spy, Skulle du va med Sandra idag men vi får se hur det blir snackar med malin i telefon just nu & kollar på Björn Gusstafsson - ett livsverk , så skön han är asså Björn = skönast, sitter här och garvar. Och så lyssnar jag på lite musik, I WANNE BE BJÖRN ! Ingen aning varför jag skrev det men ändå ska fixa käk nu skriver nog sen <3

jag äger ja vet

Kontakter
Namn 1: ajshoe
Har du kramat honom/henne?: m
Är denna person rolig?: nej
Betyder den här personen mycke för dig? : NEJNEJNEJ!

Namn 6: allep
Älskar du honom/henne?: haha nej
Har du strulat med personen?: nej fan
Skulle du gråta om hon/han dog?: inte precis

Namn 8: anton bajs
Har du sänt denna personen ett sms?: a en gång
Har du känt personen länge?: känner inte
Är du släkt med honom/henne?: nej

Namn 14: carrou
Har du varit med honom/henne mer än 5 gånger?: tror de
Har din mamma eller pappa träffat personen?: ja
Älskar du honom/henne?: nej jag hatar henne du förstår? :S

Namn 18: Danne
När kramade du personen senast?: öh typ sommaren
Har du pratat med honom/henne i telefon?: många gånger
Känner du personen bra?: ganska, men inte så mycket nu

Namn 22: elina
Är den här personen viktig för dig?: ganska
Tycker du hon/han är jobbig?: asjobbig
Skulle du kunna leva utan den här personen?: måste tänka.. nej

Namn 26: enlinda
Är hon/han rolig?: ganska
Har du pussat honom/henne?: haha en gång
 Kommer du hålla kontakten med den här personen förevigt?: venne

Namn 30: anton g
Betyder hon/han mycket för dig?: inte längre
Spenderar du mycke tid med honom/henne?: gjorde
Brukar ni prata i telefon ofta?: gjorde

Namn 34: imane
Har du kramat henne/honom? Ja
Brukar ni mysa?: haha
Är hon/han viktig för dig?: ja?

Namn 40: kubbe
Hatar du honom/henne?: aa typ
Är hon/han söt?: nejfan ! :S
Har du kramat honom/henne?: två gånger bara!

Namn 45: lovisa
Har du känt personen länge?: 6/7 år
Är ni bästisar?: venne
Är hon/han fjortis?: nej

Namn 48: lullebullen
Tränar personen någon sport?: a
Isåfall vilken?: innebandy tror ja
Gillar du honom/henne?: gjorde

Namn 55: moa
Är hon/han rolig?: ja haha
Tycker du om henne/honom?: jadå
Skulle du gråta om hon/han dog?: ja

Namn 58: nadja
Har du kramat honom/henne? : en gång
Skulle du offra mycket för personen?: inte så mycket
Kan hon/han få dig att skratta?: ibland

Namn 64: palmen
Hur känner du personen?: genom adde
Är hon/han duktig?: NEJ HAN SUGER
Brukar du prata med honom/henne? : haha typ inte

Namn 68: pernilla
Har du pratat med honom/henne i telefon?: ja
Känner din mamma och pappa personen?: aa lite
Skulle du gråta om hon/han dog?: nej

Namn 74: regina
Älskar du honom/henne?: såklart
Har du sänt denna personen ett sms?: ja
Har du bråkat med honom/henne nån gång?: yes

Namn 80: robert
Har du och personen mycket gemensamt?: haha venne
Hur känner du honom/henne?: ja
Brukar du och personen smsa?: ibland

Namn 88: sandra
Är hon/han tuff?: skittuff
Brukar ni två leka?: haha skithög
Tycker du att hon/han är söt?: yes

Namn 93: sebbe
Brukar du bråka med personen?: hänt en gång
Tycker du att hon/han är rolig?: jaaaaaaa!
Gillar han/hon att läsa?: haha nej

Namn 100: wille
Är hon han/ rolig?: jafan!
Har du kramat personen?: yes
Har hon/han en piercing?: nej hahaha

Made

Hejsan hoppsan så här såg min dag ut : först skolan sen efter det gick jag hem 11 sen när jag kom hem så tränade jag lite sen badade jag sen nu kollar ja på Made det suger men det är en snubbe som vill bli Modell han ser inte så fin ut men go fotzy eller vad han nu hette (?), men vi kör på fotzy tycker ja. Lite senare idag har jag inga planer men vi får se vad som händer menmen. Nu ska jag se hur det går för ''fotzy'' haha skriver sen <3

datan suger

Min data hemma suger så jag kan nästan aldrig skriva men när datan funkar så funkar inte internet om båda funkar så äre riktigt segt. Idag mår jag piss men jag till skolan ändå ska dra hem 11 & då ska jag bara chilla lite men nu ska jag dra så vi hörs pusshej <3

orka

Ååå! Jag är så trött just nu vill bara sova men vill inte missa Domenicos program såklart. Idag har jag inte gjort något alls bara haft tråkigt som vanligt åt hos farmor & så men annars har jag inget & sen har jag tränat äger man eller vad? Jag är asstolt! Yeah men nu ska jag ta mig en liten titt på Bert haha länge sen man såg det men jag vill så låt mig (a), det kommer inte bli några mer inlägg i kväll för jag ska försöka sova inatt jag måste börja sova haha men orkar ändå inte gör internet funkar inte eller jo men när det funkar är det så segt & stängs av & på hela tiden jätte jobbig! imorgon har jag inget planerat så jag nås på luren men nu ska jag ta & stänga av datan vet inte varför men orkar inte sitta vid datan är för trött ska bara chatta lite med dani på msn sen ska jag stänga av [email protected] adda, men hejdå & vi hörs nog imorgon om sega internet funkar pusshej <3


john tucker must die

Ja rubriken säger ganska mycket nu är jag hemma & Sandra slaggar hära & vi kollar på John Tucker must die, innan Sandra kom hit så städade jag lite & inget typ men i alla fall  Sandra ringde & fråga vart jag va vid 8 tiden och sen bomba hon ett tag sen så kom Sandras mamma & hämta mig å vill gick in på pias & jag snacka med min kompis är han är cool & vi är coolast tsm !  ( Sandra garvar ) , sen efter vi hadde varit där så åkte vi till Sandra & kolla på skitfestivalen & Emd vann inte bajsa på maddepadde ( Sandra drar ett stämt ) , viktigt för er att veta.. {jag tyker bela e jete kool //sandra}, jadu då vet man / isabella, men nu ska jag va lite seriöst om jag kan  ( Sandra slår mig ) , ( Jag ha ont nu ) Mohahah, Sandra johansson must die säger jag bara! Är man skön så är man vad kan man gör åt det liksom? :O, erkänn jag är c00l!???

{ vem tkr inte att den här gubben är cool ----> o__O /sandrushka
Okej nu ska jag va seriös vi ska va uppe ett tag till sen slagga coolt vavavav? 
vi kollar på mitt super ex nu den är skit skön mohha sen ska vi kolla på gossip girl säsong ett plett, jaja jag är oseriös men orka va seriös jag är konstig jag vet! Orkar inte skriva mer så vi hörs imorgon godnatt coolingar ;D<3 

suuuger !

Pappa är dum Sandra ska sova här men han ba nej det får hon inte & blablabla men hon ska det det har jag bestämt ååå va jag är sur! Förlåt för mitt dålig humör men nu ska jag försöka va lite glad då, inget att skriva nu jag skriver mer sen måste städa <3

ikea?

FÖÖÖÖÖRLÅT! Jag har inte skrvit så mycket men mitt internet suger.. idag kanske jag skulle va med Sandra men vet inte för hon är med Sanna men får se annars ska jag nog inte göra något tror jag kanske ska dra till ikea med pappa men han har ganska mycket att göra så vi får se men jag ska fixa mig & så jag är jätte trött men ändå. Och jag ska berätta lite om igår efter vi kollat lite på gossip girl så tog vi ansiks mask & fixa chips å sockerdrick sen efter det så satt vi lite vid datan & efter det så sminka vi oss & gick ut och fofta lägger in bilder sen i kväll nät vi kom hrm runt åtta tiden skulle Lovisa hem så jag & iman åt ben & jerrys å fixa lösnaglar hahah jag har på mig nu jätte svårt att skriva det gör ont hahah ! Jag har precis ätit och så men mitt rum ser jätte fult ut & är stökigt så jag måste nog städa lite nu tror & sen ska jag kolla klart på gossip girl i love nate & chuk haha fett skön asså. Om inte jag skriver så mycket imorgon är det för att intenet inte funkar eller för att jag ska dra till mormor & morfar imorgon morfar fyller år så ni vet aja ska fortsätta kolla på my loove nate & chuck alltså gossip girl haha. Vi hörs nog lite senare pusspuss <3


internet suger

MITT INTENET FUNKAR ALDRIG, ASJOBBIG!
har ingen lust att skriva just nu men vill ändå haha. är med lovisa & imane nu vi kollar på gossip girl jag måste vara lite social mot dom nu så jag skriver lite senare pusshej <3


11 mars

När jag kom hem så kom Imane hem till mig en stund sen åkte vi till Farsta & jag köpte ganska mycket två kläningar & smink & lösnaglar , ansiksmask och lite mer eller ganska mycket mer, sen efter vi köpte allt så fikade vi på något ställe sen åt vi på kina ( haha fettos ), men vi va hungriga! orkar inte lägga in bilder i datan den segar bara då har virus! DET SUGER. ska kolla på amore eller vad det heter med domenico haha fett kul det går på mtv nu ! pusshej hörs imorgon <3


grattis

Idag fyller Imane eljahid 13 år grattis sötnos :)

älskar dig bästavän <3


trötter

Sha kollade nyss på den rätte för rosling det va ganska roligt haha. Kollar på desperate housewives orkar inte skriva så det får bli lite förkortingar och sen ska jag kolla på christin sen måste jag sova ska upp tidigt imorgon ska oxå gå & klippa mig och åka till farsta med Imane ska bli jätte kul hihi, jag är astrött just nu så jag kommer inte orka skriva så mycket. Just nu planerar jag & lollo fredagn hahahaha töntar vi är men vi snackar inte så mycket lollo har tappat bort sin mobil så vi måste & imane har inga pengar så hon kan inte smsa. Ska ta bort smink & fixa mig sen ska jag palla mig över till sängen och slöa framför tvn. Pusshej vi hörs imorgon <3


-

Den här tog jag från http://www.lluw.blogg.se/,

Diskussion: Hur man behandlar människor nuförtiden
Jag önskar att ni läser, tar in det jag skriver, hur en fjortonåring ser på det hela.

Jag är så otroligt trött på vissa människor! Människor som ser sig mer värda än andra. Människor som mår bra av att göra andra ledsna. Själv har jag lärt mig att inte ta åt mig av vad folk säger bakom ens rygg, eller till mig. Jag bryr mig inte. Det är bara en som vet sanningen och det är jag själv. Men alla andra då? Alla barn som går runt på skolgården och inte har lärt sig hur man ska hantera en sådan situation, hur ska man hjälpa dem? Vuxna nuförtiden märker inte vad som försigår bland barn och ungdomar. De tror att allt är bra, att alla leker med varandra, att alla mår bra. Inte för att jag menar att inga vuxna bryr sig, det är bara det att vi barn ser mer vad som händer runt omkring oss.

Vad är det egentligen för mening med att kränka en annan människa? Jag har alltid undrat det. Det finns inget roligt i det. Det finns en gräns. Man kan skoja med sina vänner och bekanta, till en viss nivå. Man kan inte gå över gränsen, och skämta om saker när det börjar bli mer och mer allvarligt. Tillslut kommer kompisen stå där med en himla massa tankar snurrande i huvudet, " Menar hon verkligen att jag är tjock, eller skojade hon bara?" "Undra om jag är misslyckas, eller skojade hon bara?".
Det värsta är att folk har börjat att kränka folk genom ironi. Säga bra och positiva saker, med en röst som är så genomskillning att vem som hellst kunnat begripa att det inte var seriöst.
Nu tänker ni säkert, att jag är en liten fjortonåring som försöker leka vuxen genom att skriva en massa som hon inte ens förstår, men då skulle jag vilja säga, att det här är hundraprocentingt mina åsikter och värderingar, och det står jag för!

Ja, så de stora frågorna..Varför händer det här? Hur ska man stoppa det?
Det kommer aldrig få ett slut på  att människor tycker illa om varandra, irriterar sig på personer, mobbar personer. Många människor tror att mobbning och trakasserier endast sker på skolnivån, men så är det inte. Både sexuella trakasserier och olaga hot sker på de mesta arbetsplatser nuförtiden. Jag tycker att det häpnadsväckande att vuxna människor fortfarande inte lärt sig hur man ska behandla sina medmänniskor.

Ingen själ här på jorden ska få känna sig mindre värd, även om det alltid kommer vara så. Jag mår dåligt av tanken hur människor beter sig mot varandra nuförtiden. En vacker dag kanske många inser att tänka lite mer på andra, och inte bara på sig själv.


shaa

Hejhej kom nyss hem gör inget typ ska kolla på topmodel som börjar snart inte för att det är så bra men ändå vad ska man göra annars (?), imorgon ska jag som sakt åka till farsta med imane längtar verkligen va fett längen sen jag träffa henne :O, och sen på fredag ska jag va med imane&lovisa vi ska ha tjejkväll har vi bestämt ska bli jätte kul :), men iallafall nu snackar jag lite med robban på msn haha askul men ska snart städa lite blää men det ser jätte fult ut i mitt rum så jag måste. Aja ska göra det nu så jag får de gjort pusshej vi hörs senare <3

i <3 test

Var det en tjej eller en kille som ringde dig senast?: tjej
Vad står det i ditt femte sms?: hej vad gör du? <3
Vem ringde dig senast?: regina
Vad har du för bakgrundsbild på din mobil: mej
Din värsta fiende?: agent 007 såkalrt
En vän du älskar: iman hon är cool
Någonting du vill ändra i världen: misshandel &sånt
En dag du alltid kommer minnas: att jag träffa lollo
Någonting du ser fram emot: fredag
En vän som vet mer om dig, än någon annan: malin

ÄRLIGHET

Har du sagt hora till en lärare: ja
Dricker du: har hänt
Tar du droger: nej
Känner du någon som tar/tagit droger: ja
Har du svikit någon: ja
Har du tänkt tanken att mörda någon: nej

KÄRLEK
Tar du kärleken på allvar: ja
Tror du på kärlek vid första ögonkastet: kanske
Tror du någon kan leva med samma person resten av deras liv: ja
Har du vart tillsammans med någon, och trott att en dag kommer ni två var gifta och ha barn: nje?
Är du singel: singel
Vill du vara tillsammans med någon: jupp


-

Kom nyss hem från regina vi gjorde inte så mycket kollade på o.c & life of ryan & nu kollar jag på vänner och har precis ätit och så. Ska berätta lite om hur min vecka kommer se ut .


- Måndag ( idag) : Regina
. Tisadag :  någon som vill va?
- Onsdag: iman
- trosdag någon som vill va?
- Fredag - kanske iman
- Lördag : någon?
- Söndag: nån?


Hemma

Kom nyss hem & sitter å äter. Ska snart över till Regina, Tyra banks sak är på tv haha det är ganska bra men konstigt,
jag skriver mer sen för jag måste skynda vi hörs <3

bläääh

Igår somnade jag framför tv och sen vakna jag nu och kan inte somna om så jag ska bara sitt här vid datan ett tag sen ska jag fixa något att äta börjar bli hungrig! Snart börjar vänner på 5an ska nog kolla på det.. jag har inget alls att skriva om är jätte trött men orka sova nu då kommer jag inte uppe sen.. Aja jag orkar inte sitt vid datan nu så jag ska palla mig över till tvn pusshej <3


Sista inlägget

Ja rubriken säg ju mycket ska snart gå & lägg mig men först ska jag kolla klart på beck. Den är skit bra jag dör nästan as sorligt haha skoja bara, men nu måste jag kolla det börjar hända grejer! pusshej skriver imorgon &godnatt <3

Söndag

Hejsan alla söta, förlåt för att jag inte har skrivit idag har inte orkat&sen har jag inte gjort något alls bara kollat på life of ryan va typ jätte många avsnitt hhaha och sen har jag kollat på one tree hill och mycket mer men nu kollar jag på the hills och snart är det beck yää! :) , vi hörs lite senare reklamen är slut haha pusshej <3

Godnatt

Ska sova nu, men jag kommer inte kunna för jag är jätte rädd haha mobba mig inte men jag läste kenzas blogg nyss omg jag tror typ på spöken nu hahah någon mer som gör? :O, Men jag ska upp halv 10  imorgon så jag måste ändå försöka sova blä! jag skriver imorgon puss&godnatt <3


INGEN IKEA

Kom hem nyss åkte inte till maxi orkade inte gå där va och handla lite med pappa.. Köpte: byxor kommer inte ihåg vart jag köpte dom hhaha. Tröja stadium, en puma tröja från stadium ( Orkar inte lägg in bilder&har tappat bort mobilen ) Snart ska jag äta fondue mums asså Jag tror jag ska ta och hjälpa pappa lite med maten nu pusshej vi hörs senare <3

OMG!!!!!

Upptäcktes när hon stal mat i skolmatsalen

För att överleva stal den 15-åriga flickan mat i skolan. Hemma fick hon svälta.

När hennes lärare slog larm vägde hon 17,5 kilo.

- Mamma duschade mig två gånger varje dag för att kontrollera så att mina revben syntes, har flickan berättat.

Utåt sett var det en perfekt familj. Ett lyckligt gift par med flera barn i ett vackert hem. Men bakom fasaden utspelade sig en mardröm.

Enligt den 15-åriga flickan svältes och misshandlades hon i åratal av sin mamma.

Mamman ska ha tagit med henne till ett rum i källaren. Där ska hon ha slagit dottern med galgar, klacken på sin sko och petat henne i ögonen med glasögonbågar.

Slagen var enligt flickan straff när mamman misstänkte att hon hade ätit.

Hon förbjöds att äta vissa mål i skolan. Till personalen sa mamman att dottern var överkänslig mot flera födoämnen och åt hemma i stället. Terrorn pågick i flera år utan att någon märkte något.

I september förra året kallades mamman till skolan för att diskutera flickans längd och vikt.

Skolsyster hade gjort en viktkontroll och blivit orolig. Flickan vägde då 17,5 kilo - samma vikt som sex år tidigare. Hon var cirka 127 centimeter lång. Samtalet ledde ingenstans.

Verkade rädd

Inte förrän flickan ertappades med att stjäla mat i skolan insåg personalen att något var allvarligt fel.

- Hon var fruktansvärt hungrig och betedde sig märkligt när vi skulle äta. Hon verkade rädd. Hon smög till sig mat när hon trodde att vi inte såg, säger en lärare.

Personalen började notera att hon luktade aceton efter veckosluten. Ett tydligt tecken på undernäring. Hon orkade inte heller vara med en hel gymnastiklektion.

Bröt ihop hos läraren

Mammans förklaring var att dottern fortfarande led av svåra sjukdomar hon haft som barn. Hon adopterades till Sverige som treåring från ett land i norra Afrika.

- Vi litade blint på henne, säger läraren.

I november förra året tog en lärare undan flickan i ett rum och frågade hur hon mådde. Då bröt hon ihop och berättade.

- Hon orkade inte hålla det hemligt längre. Orden bara forsade ur henne. Vi grät båda två, säger läraren.

Dubblerade sin vikt

Flickan, som bor i södra Sverige, omhändertogs av socialtjänsten och placerades i kommunens akutboende. Hon dubblerade snabbt sin vikt och har växt ordentligt på längden.

Mamman är polisanmäld och en förundersökning har inletts.

Länsrätten har fastställt beslutet om tvångsomhändertagande.


seriöst hur kan man göra så mot sitt barn?


6 - 7 mars

Hejhopp kom nyss hem från Sandra jag sova där i går. Fredag: Efter att Lovisa gick så satt vi vid datan & lyssna på Sandras tråkiga musik som är sämst&efter de så gick vi till köket & satt vi datan fortfarande å åt hallon och grädde och jag läste väldens bästa bok men den va as sorlig alla måste läsa pojken som kallades det.Den är skit bra det handlar om en pojke som är 5 år som blir misshandlad & får svälta men jag orkar inte förklara så ni får ta & läsa den. Och efter de så kollade vi på nicke & nilla haha hadde typ aldrig sett det så Sandra tyckte vi skulle ta oss en liten titt men Sandra somnade nästan så jag satt uppe och dog. Och sen Vaknade Sandra & sa att vi skulle gå till henns rum och kolla på en annan film så vi gjorde det & kollade på bring it on den är inte så bra men lite men sen somnade Sandra så ja va uppe själv vid halv fem somnade jag äntligen. Lördag: Efter vi hade vaknat så satte sandra på musik & datan så satt vi och kolla på spöksak asläskigt :O JAG DOG! Och sen efter de så åt vi lite Och sen så åkte jag hem för dom skulle åka någon stans & nu städar ja och pappa huset, snart ska vi dra till ikea. Ska hjälpa till lite mer nu så det går snabbare <3

yää

Ingen farsta idag bara hemma hos sandra coolingen. Nu sitter vi vid datan och jag smsar med min polare robert hahah vi har faktiskt bra kontakt fortfarande och det är ju bra tror jag? Aja kom jag hem halv två sen satt jag vid datan och åt gott sen ringde jag till Sandra och frågade när dom skulle komma ( asså Lovisa&Sandra ) och då orkade inte Lollo åka till farsta så jag kom till dom och sen höll jag på med Sandras hamster sötsak (a), sen efter de åt vi lite och kolla på våra bästa år i love it ! efter de så gjorde vi inget typ .. eller jo men orkar inte berätta.Och jag kanske ska slagga här eller så ska Sandra slagga hos mig vi får se.Och nu ska jag nördläsa mig nu så pusshej skriver sen <3

6 mars

TJOOOOOOOO, pluggar lite nu inte för att det går så bra men ändå och jag har oooooooont i min mage :( , haha jag är fett sur asså. Senare idag ska jag dra till farsta med lovisa & sandra, sen ingen aning haha nu måste jag dra te engelskan igen så pusshej & vi hörs sen<3


;/

GE MEJ SOMMAR !


tips för friskt & långt hår

Drömmer du om längre hår? Här är tio hårtips jag har fått lära mig på vägen till höftlångt hår.

1. Ett hår som går ned på halva ryggen är flera år gammalt (4-5 år gammalt) och skört. Behandla det som om det vore ett riktigt ömtåligt gammalt plagg i silke eller spets, eller en tunn nylonstrumpa. Skulle du slita i det eller slita en borste vårdslöst genom det?

2. Borsta aldrig håret när det är blött, det är elastiskt och mycket skörare. Red ut det med en bredtandad kam och hantera det försiktigt. Red ut alla tovor försiktigt från topparna och uppåt. Använd allra helst en kam utan "sömmar" eller skarvar. Det finns billiga handgjorda kammar utan skarvar på tex Kicks av märket Wika.

3. Många med riktigt långt har sitt hår uppsatt i knut ofta, så topparna skyddas från allt slitage nedsläppt hår blir utsatt för. Det finns mängder av snygga knutar och håruppsättningar och tusentals snygga hårpinnar, hårkammar och andra redskap. Sätt upp håret om det finns risk för att det fastnar i saker, tex vid städning. Att fläta håret på kvällen innan du går och lägger dig hjälper om du har problem med tovor och trassel och sover oroligt.

4. Tänk på vad du använder i håret. Hårsnoddar med metall och klämmor med vassa kanter skadar håret, välj mjuka och släta håraccessoarer.

5. Rengör dina borstar och kammar med jämna mellanrum, de blir snabbt fulla av fett, smuts, döda hudceller, rester av stylingprodukter och damm. Rengör med schampo, du kan skrubba kammen med en nagelborste och dra lite papper mellan tänderna.

6. Schamponera sällan och med lite schampo men använd mängder med balsam. Tar ditt schampo slut innan ditt balsam så gör du förmodligen fel. Schamponera bara en gång, en liten klick räcker. Försök tvätta håret mer sällan, schampo dagligen sliter på håret. Använd alltid massor av balsam, men inte på hårbotten, börja applicera balsam från öronen och nedåt, särskilt i topparna.

7. Gör inpackningar en till två gånger i veckan. Du kan göra en egen inpackning med ditt vanliga favoritbalsam, ta en del balsam, 1/4 del honung och 1/4 del aloe vera gel. Värm i micron några få sekunder tills det blir varmt, applicera på torrt eller handdukstorkat hår, vira en handduk runt och låt det sitta i 10 min - 1 timme, skölj noga.

8. Fönen och plattången är onda mot ditt hår. Undvik dem så mycket som möjligt och låt håret självtorka. Även färgning sliter mycket på håret, blonderingar och blekningar är allra värst.

9. Klipp inte för mycket. Hår växer ungefär 1 cm i månaden, går du till frisören varje-varannan månad och klipper av 3-4 cm så kommer håret inte att bli längre. Så enkelt är det. Välj en frisör som inte klipper mer än du ber om eller be en kompis klippa dig istället. Håll däremot efter och klipp av kluvna hårtoppar.

10. Ät nyttigt och varierat, särskilt b-vitaminer och e-vitaminer är viktiga för att få friskt hår. Sköt om dig.

Ì LOVE TEST ! (a)

Har du kysst nummer 7?

- alle pettersson, äru rolig eller?


Brukar du hänga med nummer 19?

- camilla, nej


Gillar du nummer 26?

- daniela, gör jag väl


Är 15 din bästis?

- carrou, nej  


Älskar du nr 10?

- danne, NEJ!


Är nr 20 bra?

- karro, skit bra!


Har du träffat nr 9 i veckan?

- anton, nää


Har nr 16 gått i samma klass som du?

- ddonya, nej!


Vet du om nr 31 har ett förhållande?

- sandra, haha nej det har coolingen inte


i <3 2½men

2½ men slutade nyss & nu ska jag sova, jag kommer inte kunna skriva så många inlägg för mitt internet funkar typ aldrig längre men jag skriver så mycket jag kan. Nu är jag döö trött så jag ska gå & lägg mig vi hörs sen <3

jag är duktigt

Jag hittade en jätte bra sida om hudvård & makeup, och man får svar på sina frågor de tycker jag är asbra. www.hudoteket.se heter den. Nu ska jag träna har jag bestämt mig för måste börja träna jag känner mig jätte tjock jag skriver nog lite mer i kväll pappa kommer hem sen så jag får fixa mat & sånt själv. Aja nu ska jag träna så pusshej <3


hemma

Kom nyss hem & nu har jag ingenting att göra ska fixa något att äta sen vet jag inte vad jag ska gör så om någon kan/vill göra något så är det bara att smsa/ring. Nu dör jag av hunger så vi hörs lite senare <3

haha!

BLONDIN TEST !

[x] Ett tuggummi har fallit ut ur min mun när jag pratat
[x] Ett tuggummi har fallit ut min mun när jag INTE pratat
[x] Jag har gått in i en glasdörr/fönster
[x] Jag har gått ut/gått in i ett fordon som ännu är i rörelse
[x] Jag har skrattat åt något som jag börjat tänka på och då har folk tittat konstigt på mig
[x] Jag har gått in i ett träd
[ ] Jag har försökt slicka mig på armbågen
[x] Jag visste inte att Alfabetssången och blinka lilla stjärna har samma melodi
[x] Jag försöker just sjunga dom
[x] Jag har snubblat på mina skosnören och ramlat
[ ] Jag har blivit kvävd i mitt eget spott
[ ] Jag har sett Matrix men förstår den ännu inte
[ ] Jag är blondin ( född som de )
[x] Folk har kallat dig senreagerad. ( eller efterbliven )
[x] Jag har i misstag fått något att fatta eld.
[ ] Jag har försökt att dricka något men märkt att de kommit från din näsa
[x] Jag har spottat på mina kläder.
[x] Jag har somnat på en lektion.
[x] Om någon säger "fjärt" så skrattar jag.
[x] Ibland märker jag att jag inte tänker
[x] Jag har börjat berätta något men sen glömt vad det var
[x] Det händer att folk går iväg från mig och himlat med ögonen
[ ] Jag blir ofta ombedd att höra efter min inre röst
[x] Jag räknar med fingrarna fast det är ett enkelt tal som t.ex. 7+9
[x] Jag har ätit ett kryp
[x] Jag gör den här listan fast jag egentligen skulle göra något viktigare
[x] Jag har klätt på mig kläder åt fel håll
[x] Jag har sökt efter något väldigt länge men sedan märkt att du har det i handen eller fickan
[x] Jag har skickat kedjebrev för att jag varit rädd för "om du inte gör detta" - förbannelsen.
[x] Jag har tappat fat, glas eller bestick.
[x] Jag använder ordet "smart"
[x] Jag använder ordet "coolt"
[ ] Jag ser döda människor och de är mina enda vänner
[x] Jag fattar oftast inte vad folk menar.
[x] Jag har gjort bort mig inför en kille
[x] Jag har fallit av en stol
[x] Jag ligger ibland och försöker få fram figurer ur takets mönster.
[x] Jag säger "ööööh??" flera gånger om dagen
[ ] Jag har stoppat in en cigg fel håll i munnen.

Sammanlagt: 30
0-5 verkligen inte blond
6-19 normal
20-31 ganska blond
32+ väldigt blond

Okej seriöst nu

Nu ska jag sova orkar inte bryr mig vi hör imorgon sötisar <3

-

Nu ska jag va lite rolig, är jätte glad & jätte pigg sov i 10 minuter. Nu ska jag berätta om några utav mina vänner dom som betyder jätte mycket för mig & som har hjälpt mig igenom allt orkar inte skriva så mycket men lite ska jag orka.

- Sandra Johansson.

en person som alltid finns där för en när man behöver nån som mest så finns hon alltid där. En person man kan dela både skratt&gråt med. Hon är den jag kan va mig själv med & när jag säger själv menar jag verkligen de, Sandra om du läser de här så vill jag att du ska ta åt dig jätte mycket & du ska oxå ta åt dig av de här 'jag älskar dig sjukt , & jag finns alltid här för dig <3



- Regina Callander
En person som dig ska alla ha i sitt liv, det är alltid du som bryr dig mest du ger aldrig upp & du betyder jätte mycket för mig vet inte hur jag skulle klara mig utan dig? Det finns mycket mer jag skulle vilja skriva men jag orkar inte så de här får räka, Utan dig inget mig tack för att du finns <3


- Lovisa Bernsveden
En text säger mycket men inte allt men jag ska försöka.
När jag träffade dig för första gången i förskolan va vi jätte konstiga så jag kommer inte skriva något om de
för att inte skäma ut någon av oss haha! Så jag ska säga att jag hadde tur som fick dig i mitt liv & tack för alla minnen
å jag hoppas det blir mer, <3

haha sorry för bilden men hadde ingen annan ! <3


- Imane Eljahid
Första gången jag såg/träffa dig va på dagis när jag va&hälsa på min mormor å det va en utav dom bästa dagarna i mitt liv jag träffade en person som va/är äkta, när jag tänker på dig/oss tänker jag på tiden i 4an&5an är vi va så tajta och vi sov över hela tiden & åkte till handen hela tiden när allt va perfeckt. Nu är vi på aldrig med varandra & jag saknar dig jätte mycket Imane vi måste verkligen taigen den här tiden! aja nu blev det för lång text haha men de jag försöker säga är . lämna mig aldrig för jag tror inte jag skulle kunna föreställa mig ett liv utan dig gumman <3

tänk inte på mig! hadde ingen annan bild på imane.

- Linda Sotkasiira
Kanske lite konstig att ditt namn kom upp här men du betyder jätte mycket för mig även om vi nästan aldrig träffas längre så kommer jag ihåg alla år med dig & allt har varit underbart och sen skulle jag vilja ta tbx alla ful&dumma ord jag har sakt till dig de va onödigt&korkt men gjort är gjort& jag saknar dig så mycket å jag hoppas att vi tar igen allt. <3


- malin h
malin malin jag orkar inte med ditt länga efternamn förlåt haha men ändå.
har känt dig hela mitt liv & vi bor jätte långt ifrån varandra så vi träffas ju inte så mycket men
vi pratar ändå mycket och försöker hålla kontakten du betyder allt för mig du är allt, du är min bästavän
min kärlek. Och nu har jag ingen bild på dig alls bara ditt huve &hår å det är ingen idé att lägga in så jag säger bara de hära. jag älskar dig mest av allt <3

Och det finns många mer men jag orkar inte skriva mer nu så de får räka <3


kan inte sova :(

JAAAAAAAAAAAAG KAN INTE SOVA!!!!!! Just nu är jag jätte sur kan inte sova kan inte slappna av  vad är fel med mig? :S Så ist för att försöka sova tänker jag sitta vi datan & kolla på film snart jag tycker inte det är någon ide att ligga i sägen och inte kan sova inte äns slappna av. Åh jag har så tråkigt och är jätte trött och grinig... Förlåt om jag är negativ i de där inlägget men jag skriver ett gladare i nästa jag lovar. Och sen tänkte jag säga att jag saknar malin h så mycket hon måste komma hem snart orkar inte två veckor till utan henne lixom! och sen ska jag säga att jag saknar moa & carro jätte mycket <3, men i alla fall nu ska jag kolla på film tänker ta en som jag har sätt 100 gånger & som är tråkig så jag kan sova haha så jag ta Mean Girls ska berätta om den oxå.


-  Cady ( Lindsay Lohan ) tror hon kan allt om de starkaste överlevnad efter att vuxit upp på den afrikanska stäppen med sina föräldrar, som är zoologer. Men djungelns lag får en helt ny inneförd när den 15-åriga Cady, som tidigare har undervisats av sina föräldrar, för första gången börjar skolan. När Cady försöker hitta sin roll bland stortfånar,mattesnillen & andra gäng råkar hon ut för sklans självutnämnda härskarinan: den coola och beräknade Regina ( Rachel McAdams ) som även är ledaren för skolans tuffaste gäng ´´Plastics´´. När Cady faller för Reginas ex pojkvän blir Regina rasande ovh beslutar sig göt att förstöra Cadys framtid på skolan. Även Cady får vässa klorna när hon hamnar mitt i en otroligt vildsint kamp som får hela skolan att ta betäckning.


haha den kanske inte låter så bra men första gången man ser den älskar man den sen tröttar man men det är en annan sak, skriver nog lite mer ikväll om jag inte somnar haha puss så länge <3


godnatt

Godnatt alla coolingar, måste verkligen sova nu är jättejätte trött vi hör imorgon pusspuss<3

tjockis

Kom hem från pias klockan 7 sen kollade vi lite på vänner & körde något konstigt spel sen gick Sandra typ halv nio och då gjorde jag typ inget kolla på tv & nu äre next och den är en skum snubbe som dansar jag skrattar så mycket just nu HAHAHHAHAH. Nu ska ni få sen lite fina bilder & pusshej <3


 
gott !!!!!!!!!


sandra cooling

Nu är Sandra på väg hit vi ska äta på pias. Och hon kommer snart så jag ska fixa mig pusshej <3

Sex and the city

Ja nu sitter jag vid datan & kollar på Sex and the city och dicker te. Har inte gjort så mycket idag har inget mer att skriva så jag får va tråkig och säg hejdå och jag skriver mer sen <3

test

(x) Är kär i någon just nu
(x) Cyklat utan händer
(x) Tycker att sommaren borde komma nu
(x) Hatat kärlek
( ) Har/haft converse
(x) Känt mig som ett as
(x) Älskar att gunga
(x) Gillar någon så att det gör ont
(x) Är höjdrädd
( ) Kysst dig själv i en spegel
(x) Hoppat från ett fönster
(x) Viskat i någons öra
(x) Hamnat på sjukhus
(x) Förlorat någon du älskade
( ) Dödat någon
(x) Bakat sockerkaka
(x) Velat dö
(x) Lyssnat på samma låt en hel natt
(x) Ätit godis istället för att gråta
(x) Skrikit hora/bög till någon
(x) Varit ordlös
(x) Har hatat värme
(x) Har skrivit på någons arm
(x) Har dissat någon som ringt på din mobil
(x) Varit otrogen
(x) Har hatat någon som du egentligen älskar
(x) Har ångrat dig
(x) Varit svartsjuk
(x) Har hostat blod
(x) Hoppat omkring på stan
(x) Tycker om kladdkaka
(x) Har ätit middag med någon du tycker om
(x) Tror på det övernaturliga
(x) Har hatat dina föräldrar
( ) Ätit jättemycket och sedan spytt
(x) Har spelat gitarr
(x) Skrattat åt dig själv
(x) Sjunger i duschen
(x) Skrikit dig hes av panik
( ) Blivit strypt
(x) Har sett någon dö
(x) Har vibrerat av nervositet
(x) Blivit slagen seriöst
(x) Har skrattat så du gråtit
(x) Sprungit och gråtit samtidigt
( ) Fått för dig att du är homo men kommit på att du inte är det
(x) Haft solen i ögonen med ett leende
(x) Slängt porslin i väggen
(x) Hatat hela världen
( ) Sjungit till Håkan Hellström med någon du tycker om
( ) Tycker att pengar är viktigare än något annat
(x) Gillar inte då folk tjatar på dig
(x) Drömmer ofta mardrömmar
(x) Skulle kunna dö för någon
(x) Har ett smeknamn
(x) Somnat på golvet
( ) Åkt buss genom halva Sverige
( ) Kastat dig framför ett fordon
(x) Älskat någon som inte vet om det
(x) Skrapat upp knäna
(x) Tycker att krig är idiotiskt!
(x) Tuggat på ett grässtrå
(x) Varit nära döden
( ) Hållit i en orm
(x) Varit så full att du inte kunnat gå
(x) Trott att du varit odödlig
( ) Kastat din telefon i vattnet
(x) Vaknat av att du gråter
( ) Känt dig som ett får
(x) Haft läppstift
(x) Har gråtit i någons närvaro
(x) Älskar regn
(x) Önskar mig ett liv med en speciell person
( ) Har slagit till någon så att personen tappade andan
(landet) Har en studsmatta hemma
(x) Har sett en film mer än tjugo gånger
( ) Gillar att städa.
( ) Har varit lunarnörd
(x) Har gråtit av lycka
(x) Kan över tre språk
(x) Har bra självförtroende
( ) Tror att jorden går under snart
( ) Är en negativ jävel
(x) Drömt att du varit död
(x) Har en fobi
(blä) Har ätit kattmat
(x) Är dålig på att säga nej
(x) Har någon gång känt dödslängtan
(x) Avskyr matte
(haha kan inte) Tycker om att spela piano
(x) Är en dagdrömmare
( ) Har varit på hultsfredsfestivalen
( ) Är/har varit vegetarian
(x) Har tittat på stjärnorna med en varm känsla i bröstet
(x) Hade gosedjur som liten
(x) Har förlorat en nära vän
( ) Ska flytta så snabbt som möjligt
( ) Knaprar ofta alvedon
( ) Skriver dikter och/eller andra texter
(beror på) Är emot abort
( ) Borstar aldrig håret
(ska kan få :( ) Har/haft tandställning
(x) Faller nästan alltid för fel personer
(x) Tycker om Britneys musik fastän du aldrig erkänner det
( ) Äter godis på skoltoaletterna
( ) Har strippat i cam någon gång
(x) Skulle kunna ge vad som helst för någonting/någon just nu
(x) Gillar muskler
(x) Hatar mjölk
(x) Har gjort något ytterst pinsamt
( ) Ser på family guy
( ) Har gått/ska gå på bal
(x) Har snusat
(x) Har rökt
(x) Verkligen hatar att gå till tandläkaren
(x) Har dansat på scen
(x) Gillar att kasta folk i snön och snömula dom tills dom ber om nåd
(x) Älskar någons leende
( ) Har syskon.
(x) Älskar ost
( ) Har kramat dig själv

3 mars

Kom hem halv 3 och sen ringde sirri mej och fråga om jag ville göra något, sen gick jag och mötte henne i brandbergen c och vi gjorde inte så mycket va ute å köpte lite godis och så sen gick hon hem då gick jag oxå hem. Och nu sitter jag och kollar på tv inget mer, ska fota lite nu lägger ut sen <3

sista inlägget

Nu ska jag sova så det finns bara en sak till att säga godnatt <3


hos regina

Rrubriken säger ganska mycket, Regina försöker fixa damsugaren går inte så bra ska jag säger er. kom nyss hem från coolingen sandra vi satt vid datan kolla på tv & film å tog lite kort lägger in någon annan dag har dom på datan hemma. Nu ska jag va snäll och hjälpa Regina lite sen efter vi har städat ska vi kolla på någon film och sen vet jag inte. Internet funkar typ aldrig hemma så kan inte skriva så mycket men jag ska försöka skriva så mycket det går. Nu dansar Regina & jag tror hon har blivit galen så jag ska hjälpa henne nu pusspuss <3

Ingen rubrik

Hejhej vaknade halv 12 idag och åt å och så & nu kollar jag på days men det slutar snart så jag ska börja fixa mej sen dra jag. Sen när jag kommer tillbaka ska jag till Sandra jag nås på luren hela tiden så det är bara att smsa/ringa om ni har mitt nummer haha men iallafall hur mår ni? självmår jag asbra. nu måste jag fixa mej så hejdå <3

Godnatt

Nu äntligen ska jag sova eller kanske inte sova men jag ska kolla på Lifearens Guide Till Galaxen har inte sätt den på aslänge men kommer ihåg att´den va skitkul det är en film jag kan tipsa er om den är skit skön och lite konstig menmen ändå. nu måste jag säga hejdå <3


hon är inte så snygg som hon verkar!

Under allt photoshpande döljer sig en helt normal person som inte sminkar sig perfekt. Jag tycker att hon är jäätte fin, men borde byta makeupstylist ?


5 tips

1. Pösiga ögon, påsiga ögon
Metall äger. Hur konstigt det än låter (och ser ut!), kan man skölja en metallsked, typ tesked, under kallt vatten i en minut och sedan pressa skeden mot den utsatta huddelen under ögat i ett par minuter. Vips, vävnaden drar ihop sig, påsarna försvinner.

2. finnar
Applicera citron/lime/ögondroppar på en bomullstuss och dutta på prickarna/bölderna. Det svider, men sägs hjälpa.

3. Vackrare ögonfransar
Önskas långa och böjda ögonfransar? Applicera ytterst lite vaselin.

4. Spraya hyn med mineralvatten
Fukt är fantastiskt för hyn! Duscha på kolsyrat mineralvatten, häll det i en växtdusch vet ja, och huden kommer att få sig en dust fräschet och vigör. Effekten sitter inte i så länge fast fördelen är att man kan spraya direkt över makeupen.

5. Glansigare hår med öl och ägg
Jag har hört av vissa (äldre) att man kan blanda öl, och ägg! och massera in det i håret. jag har inte testat det själv men det sägs funka

hahahahahah


någon mer än jag som tycker den här bilden är jävligt cool? ;)

?

                      

   




                            beyonce?                                                                 tyra?
                           är det bara jag som tycker att dom är lika som bär? :O


Ingen rubrik

Har bara haft tråkigt den här helgen, men jag har fixat mitt rum och nu ser det skit fint ut enligt mej haha. ska kolla på beck nu så skriver  lite senare om internet funkar.<3


Söndag

Har inget att göra idag tråkig helg asså ska göra om mitt rum snart & idag kanske det blir ikea men är inet säker får se. Jag har inte tagit några bilder på ett tag nu inte orkat men jag lovar att lägga in några sen, Nu har jag ingen aning om vad jag ska skriva så jag säger hejdå nu och jag skriver lite mer senare <3

RSS 2.0